Главни Общество

Гневни туристи: Кухнята в казармата е по-добра от храната на

Сподели статията с твоите приятели във фейсбук, за да разберат и те

На Южното Черноморие ол инклозивът е под всякаква критика, оплакват се пред Lupa.bg наши туристи, предпочели родното море пред чуждото. „Менюто всеки ден е едно и също – останалото от закуската го предлагат на обяд, а от обяд –за вечеря”, разказват разочарованите летовници.

„Казармената храна е по-богата от манджите, които предлагат по южните черноморски курорти като Созопол, например. Сервираното сирене на закуска е като подметка. Два вида колбаси се редуват цяла седмица, а алкохолът пък няма никакъв градус. Защо не се правят проверки?!”, питат летовниците.

Председателят на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка Йонко Иванов също е разочарован от почивката си у нас. Спецът отмарял в Слънчев бряг и сподели, че всеки ден в хотела му сервирали пилешко. Алкохолът, който предлагали в олинкузива, пък е бил със съмнително качество. „За същите пари човек може спокойно да почива в чужбина – хем храната там е по-хубава, хем – обслужването. У нас сервитьорите са от Румъния и не могат да разберат какво им поръчваш”, ядоса се пред Lupa.bg Йонко Иванов.

loading...

Харесайте ни във Фейсбук и бъдете винаги информирани

Препоръчано

Интересна Реклама