Главни Новини

Германка има любовна връзка с „Боинг-737-800“

Да разпространим новината
Мишел Кьобке позира с „любимия си“ СНИМКА: фейсбук/michele.kobkeГерманката Мишел Кьобке от Берлин поддържа 5-годишна любовна връзка с пътнически самолет „Боинг-737-800“, съобщава в. „Мирър“.

Тридесет годишната симпатична брюнетка намира летателната машина за „привлекателна, секси, елегантна и прекрасно скроена“. Тя нежно нарича боинга „шатц“ /“мили“/. Мишел твърди, че привличането й е физическо, но има и емоционална привързаност към реактивния аероплан, предава БТА.За да начеше крастата си, госпожица Кьобке понякога пътува на него. Но самата тя признава, че поддържането на романтична връзка със самолет не е никак лесна работа. Тя има контакти с приятеля си само когато пътува или го посещава в хангара, което й се случило веднъж в живота. Но за сметка на това си има умален модел от фибростъкло от него, който си държи вкъщи. Мишел се докосва и до някои оригинални резервни части от същия тип самолет, за да поддържа по-постоянна връзка с избраника си.

Привличането на германката от неодушевен предмет е известно в медицината като обектофилия.

Тя разбрала, че си пада по самолети, по време на първия си полет през ноември 2013 година, а се влюбила в боинга през март 2014 г. През месец май 2019 година тя за пръв път успяла да се усамоти с любимия в хангар на летището. Тя мечтаела един ден да се омъжи за него.


Абонамент за печатен или електронен „24 часа“, както и за другите издания на Медийна група България.


Източник

loading...