Главни Новини

ГЕРБ и Обединени земеделци вадят общ кандидат за община „Марица“

Да разпространим новината
Димитър Иванов (вляво) и Георги Мараджиев си стиснаха ръцете след подписване на споразумениетоДимитър Иванов, който два мандата управлява община „Марица“, ще е кандидат за трети на ГЕРБ (Обединени земеделци). Коалиционното споразумение бе подписано днес от областния лидер на ГЕРБ Георги Мараджиев и Димитър Иванов от Обединени земеделци.

„Въпреки че сме първа политическа сила, там, където има добри кметове като на „Марица“, ще ги подкрепяме. С това споразумение ще продължим да развиваме общината като едно от най-добрите места за живеене в Пловдивска област“, каза Мараджиев.От своя страна Димитър Иванов посочи, че ГЕРБ и Обединени земеделци са печеливш отбор в „Марица“, затова отново са заедно на местния вот. За два мандата в общината е направено толкова много, колкото не е постигнато за 30 г.

„Затова имаме достойнството открито да поискаме вот на доверие от жителите на „Марица““, заяви Димитър Иванов. Той благодари на ГЕРБ за подкрепата и на председателя на своята партия Петя Ставрева, че отново застават зад него. Двете политически сили ще са заедно и в надпреварата за съветници. Листата вече е попълнена с 29 кандидати, повечето са от гражданската квота на коалицията. ГЕРБ и Обединени земеделци ще играят заедно и за кметове на 19-те села в „Марица“.

Абонамент за печатен или електронен „24 часа“, както и за другите издания на Медийна група България.


Източник

loading...

Реклама

Facebook

Реклама

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com