Спорт

Днес ЦСКА-София приемат Верея (Стара Загора)

Да разпространим новината

Днес ЦСКА-София приема  Верея (Стара Загора) и ще се опита да се реваншира пред феновете си с изразителна победа, но това може да се окаже трудна задача поради многото кадрови проблеми, в състава на Стамен Белчев.

Освен наказания Фернандо Каранга и контузения Кирил Десподов, двубоя днес заради травма ще пропусне и колумбиецът Хеан Бланко. Едвин Джеси също е аут, след като пострада в дербито с Левски и това доста ограничава избора на Белчев в атака. Най-вероятно той ще пусне в предни позиции Роланд Алберг, а зад него ще действат Рафаел Енрике, Тиаго Родригес и Станислав Манолев. Сред титулярите ще се завърне  Жеферсон, а Кристиян Малинов ще остане на пейката, защото при евентуален жълт картон  ще бъде наказан.

За Верея ще липсва Веселин Минев, който лекува контузия, но гостите разполагат с доста опитни футболисти, които са способни да затруднят всеки съперник. Атаката на старозагорци ще води Венцислав Христов, подкрепян от Георги Андонов, Валери Домовчийски и Антон Огнянов.

Вероятни състави:

ЦСКА-СОФИЯ : Черниаускас; Дюлгеров, Чорбаджийски, Бодуров, Жеферсон; Р. Пинто, Лое; Манолев, Т. Родригес, Р. Енрике; Алберг

Старши треньор: Стамен Белчев

ВЕРЕЯ : Наумов; З. Илиев, Мунин, И. Иванов, Слаев; Ндонг, Бенгюзов; Г. Андонов, Домовчийски, А. Огнянов; В. Христов

Старши треньор: Елиаш да Силва

СЪДИЯ: Ангел Ангелов
НАЧАЛО: 17:30 часа

loading...

Реклама

Facebook

Реклама