Главни Общество

Диона напусна ВИП Брадър

Да разпространим новината

Диона стана поредният съквартирант, който напусна Къщата на VIP Brother. Рапърката събра най-голям зрителски вот и приключи участието си.

Тя сподели, че е щастлива, но съжалява, че не са я разбрали. Диона избра отново Ричард да бъде защитен от номинации тази седмица, предаде Нова телевизия.

По време на живото предаване в понеделник номинираните Съквартиранти отново трябваше да застанат пред всички и да отговарят на техните въпроси в „Пощата на номинираните“. Стефан беше питан за поведението си и нрава си и защо постоянно спори с другите, като мъжът на Гала сподели, че е директен в отношенията си с хората. Наско сподели, че е затворен човек, но вече се е отпуснал и е готов да се покаже, както и потвърди, че Мария Илиева му е помогнала в кариерата. Розмари каза, че не харесва Ричард, а обича приятеля си, както и сподели, че не се прави, че не разбира. От своя страна Диона каза, че не е в Къщата, за да налага мнение и също като Наско не може за толкова кратко да показва себе си пред непознати. Според Петко лидери в Къщата са Стефан и Константин, а Кулагин не може да се промени и според него той има диагноза и е убеден, че навън гримьорът не се държи по този начин. Ева не успя да убеди Съквартирантите и Биг Брадър, че е говорила срещу Мира в името на шоуто. Биг Брадър я помоли от тук нататък да се опита да е искрена.

loading...

Реклама

Facebook

Реклама

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com