BGtop
Главни Свят

Деми Ловато: Благодаря на Бог, че съм жива

деми ловато
Да разпространим новината

Американската певица и актриса Деми Ловато проговори за пръв път и благодари, че е жива след свръхдозата наркотик, която едва не я уби преди две седмици, предадоха световните агенции.

„Искам да благодаря на Бога, че опази живота и здравето ми!“, заяви звездата, като не пропусна да изрази своята дълбока признателност към всички фенове, оказали подкрепа в този труден момент от живота й. Ловато отдаде заслуженото и на медицинския персонал от болницата Сидърс-Синай в Лос Анджелис, спасил живота й на 24 юли.

Деми отмени свой концерт в Атлантик сити, предвиден два дни след хоспитализацията й. Тя намекна, че в скоро време няма да се появи пред публика.

„Имам нужда да се съсредоточа върху здравето си и да се справя със зависимостта си!“, написа Ловато на своите 70 милиона последователи в Инстаграм.

Станала звезда на „Дисни ченъл“ още от детството си, Деми Ловато се сблъска със сериозни проблеми, свързани с пристрастяването към наркотици, с депресивни състояния и хранителни разстройства на психична основа. След вестта за свръхдозата, на която стана жертва певицата, в нейна подкрепа се надигна вълна от съпричастност от страна на фенове и знаменитости, припомнят агенциите.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Дарение

Подкрепете нашият независим сайт с колкото решите. Всяко дарение е важно за нас.
Източник:

novini.bg

Димитър Петров

Име: Димитър
Фамилия: Петров
Местоположение: град София, България
Майчин език: Български
Други езици: Английски, Руски
E-mail: office@action-news.bg

Facebook

Дарете за качествените новини

Реклама

Inline
Inline