Главни Клюки

Дъщерята на Цветанов се събира със сина на Корнелия Нинова

цветанов дъщеря
Снимка: Lupa.bg
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели във фейсбук, за да разберат и те

Щерката на низвергнатия вечен втори в ГЕРБ Цветан Цветанов Гергана е решила да напусне благата си длъжност като младши анализатор към Световната банка във Вашингтон.

Вечно усмихнатата мома от година и половина работи със завиден успех в институцията на Кристалина Георгиева, но е решила да се откаже от кариерата си там, за да отиде при… сина на Корнелия Нинова.

Разбира се, не става въпрос за романтичен трансфер, а за професионален. Гергана е получила няколко оферти от частния сектор с възнаграждение, многократно надвишаващо сегашната й заплата в СБ. За своята длъжност мис Цветанова получава около $4500 на месец, докато големите финансови компании й предлагат суми между $15 и $30 000.

Lupa.bg научи от близки до семейството източници, че младата дама се е ориентирала към офертата на пазарния лидер „Голдман Сакс”.

По ирония на съдбата от три години в компанията се труди единственият наследник на най-върлата политическа противничка на татко й – Корнелия Нинова. Рафаел минава за един от най-талантливите млади специалисти в централата в Ню Йорк. Дали отношенията между родителите им ще хвърлят своята сянка върху младите, предстои да установим.

Гергана Цветанова е възпитаничка на университета Бат в Югозападна Англия. Там тя завърши бакалавър в специалността „Политика и международни отношения“.

Баща ѝ отрича да ѝ е съдействал по какъвто и да било начин за поста в Световната банка, който Гергана си заслужила с уменията и упоритостта си.

loading...