Главни Политика

Борисов с мощна атака срещу комунистите: На 1 май тези престъпници… (ВИДЕО)

Бойко Борисов
Да разпространим новината

За съжаление, останахме единствените, които продължаваме да се съпротивляваме срещу думата „безплатно”, заяви премиерът

За комунистите няма по-добро от чуждите пари. За съжаление, останахме единствените, които продължаваме да се съпротивляваме срещу думата „безплатно”. Популизмът стигна дотам, че всеки се надпреварва да предлага безплатни неща. Безплатни неща в живота няма. Безплатното за едни означава по-високи данъци за тези, които работят. Това заяви по време на Петия годишен бал на КРИБ министър-председателят Бойко Борисов.

„Ще трябва да вдигаме данъците накрая. Държим тези прогнозируеми данъци и ще ги държим докрай.  Комунистите най-обичат чуждите пари, да ги вземат, както 1944 г. за една нощ са отишли и са иззели всички – и къщи, и предприятия, и са ги фалирали. За каква реиндустриализация говорят колегите?

Кремиковци, азотно-торовите заводи, които отровиха почвата… На 1 май ни изкараха да правим манифестация в София, когато валеше дъжда от Чернобил. Тези престъпници…”, ядоса се премиерът. 

„Що за популизъм див се разви? Всеки излиза и вика: да е безплатно всичко! Приходните агенции работят на макс, затова има пари в държавата. Защо БСП и ДПС като управлявахте заедно, не го направихте това, защо не махнахте данъците? Няма да се връщаме през 2 години, за да ви оправяме финансите. Този популизъм, в който всеки иска всичко да е безплатно, ще доведе до тежък катаклизъм. Здравият разум е напуснал и тези, които зная, че са разумни”, добави той.

„Можете да разчитате на нас, че няма да пипаме данъците. Те са най-добрата среда, която България може да си позволи. На финала сме за чакалнята за Еврозоната. Това е добре – ще спре изкушението на банките в лошите кредити. Който не иска – има и Европа на втора скорост. Но ние не искаме да оставяме там. Ние искаме да си гарантираме еворото”, подчерта министър-председателят.

„Благодарение на външната ми политика, вие забравихте и не знаете какво е десетки хиляди мигранти да се разхождат по улиците. Това не е даденост! Можете да разчитате, че ще продължим да толерираме малкия и средния бизнес, ще ви настискаме за заплатите”, каза още Борисов пред гостите на събитието.

loading...

Реклама

Facebook

Реклама

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com