Главни Любопитно

Бомбата падна! Слави Трифонов разкри, че ще прави нов телевизионен проект и ПОЛИТИЧЕСКИ проект с името

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели във фейсбук, за да разберат и те

В момента приключва последното издание на „Шоуто на Слави“ след 19 години излиъчване в ефир, видя bradva.bg..Дългоочакваният финал разкри големите планове на шоуммена, за които се спекулира от доста време.

 

 

 

Току-що Слави Трифинов разкри, че от 15-ти септември стартира нов телевизионен проект, който ще се казва „Седем осми“.

 

„Ще създадем собствен телевизионен продукт и ще го стартираме след 15 септември. В момента уточняваме всички технически параметри. Този проект ще се казва „Седем осми“. Неговият девиз ще бъде: „Силата е в истината“. Това обяви Слави Трифонов в последното издание на „Шоуто на Слави“.

 

„Аз съм последователен и никога не се отказвам на средата на пътя. Затова ще създадем политически проект, който ще се казва „Няма такава държава“. Всичко, което съм правил, уважаеми зрители, беше заради вас. И всичко, което ще направя оттук нататък, пак ще е заради вас. За мен е чест“, заяви още Трифонов, който подчерта, че той и екипът му избират „свободата“ да са независими.

 

Също така Дългия разкри, че ще създаде и политически проект, наречен „Няма такава държава“, или накратко казано, Tрифонов влиза и в политиката!

loading...