Главни Криминални

Близка на убитата Дарина: Викторио я заплашваше, предния ден беше публикувал на стената си две жалейки

Да разпространим новината

Разтърсваща изповед на близките на убитата в столичния квартал “Надежда” Дарина. Убийство от чувство за собственост. Предварително планирано. След множество заплахи, твърдят близките на младата жена пред Нова телевизия.

Предния ден Викторио беше публикувал на стената си две жалейки. Той идва при детето да го види с пистолет. Аз ви питам, кой идва да си види детето с пистолет извън работа. Значи тези жалейки са били за него и за нея – за Виктория и за Дарина. Той е дошъл да я убие и да се самоубие. Детето е убито по погрешка, смята Валерия Филкова, близка на семейството.

Дни преди убийството Дарина се страхувала да спи сама с дъщеря си в апартамента им в “Надежда”. Леля ѝ разказа, че е оставала да спи при нея, когато родителите ѝ не са имали възможност.

Има аудиозаписи на телефона ѝ. Той я заплашваше с това, че ще инсценира катастрофа или падане на майката от балкона, докато простира и такива разни неща. Самата Дари я молихме многократно да подаде жалба в полицията, но тя не го направи. Страхуваше се за майка си и баща си, разказва още Валерия Филкова.

Викторио изолирал младата жена от родителите и от приятелите ѝ, твърди още лелята на Дарина. Майка ѝ и баща ѝ не можеха да влязат тук. Тя нямаше приятелки – приятелките бяха, докато се запозна с него, посочи жената.

Близките на Дарина обвиняват таксиметровия шофьор за това, че не е взел детето.

Дарение

Подкрепете нашият независим сайт с колкото решите. Всяко дарение е важно за нас.

Facebook

Дарете за качествените новини

Реклама

Inline
Inline