Главни Свят

Благ свещеник се оказа тежък психопат, пребивал зверски жена си

Да разпространим новината

Благ свещеник се оказа истински изрод, пребивал системно жена си и децата. Служителят на църквата в руския град Рязанск вече е отстранен и в момента е разследван. Случаят започнал да се разплита, след като съпругата на свещеника се престрашила и подала жалба срещу него в полицията.

Тя решила, че не може повече да търпи зверствата на свещеника след последния побой, който бил особено жесток. „Съборил я на земята и я ритал с кубинките си, след това я мятал към стената, крещял, че ще я удуши, а тя е съвсем мъничка – висока е 150 см“, разказва пред медиите познат на жената. Всичко това се разиграло пред очите на четирите им деца. Те опитвали да защитят майка си, но свещеникът удрял и тях. Люба, съпругата на отеца, е приета в болница със счупен нос, мозъчно сътресение и хематоми по цялото тяло.

Тя разказва, че проблемите с мъжа й започнали, когато той се пристрастил към пиенето. Изпивал по две бутилки твърд алкохол и ставал агресивен към нея и децата. Тези, които го познавали, нямали ни най-малка представа какво се случва зад стените на къщата. В енорията си свещеникът бил смятан за благ и добър човек.

„Риташе ме, удряше с юмруци, душеше ме. Майка му ме защитаваше, но после заставаше на негова страна и все ми повтаряше – търпи, търпи, търпи. Сега ме обвинява, че развалям едно здраво и щастливо семейство“, оплаква се Люба.

loading...

error: Забранено е копирането