BGtop
Главни Общество

Авторът на клипа с колата на НСО: С очите си видях Десислава Радева да слиза

Да разпространим новината

В сутрешния блок на Нова телевизия мъжът, който засне клипа, показващ разправия на пътя между служителка на НСО и служител на КАТ, разказа за случая. Припомняме, че се появиха информации, че в колата е била съпругата на президента Румен Радев Десислава Радева. Самата тя отрече.

Видях, че кола на НСО влиза насрещното с по-висока от допустимата скорост и спира в посока Патриарха. От първата врата слиза охранителката. Тя отваря задната врата и със собствените си очи си видях да слиза г-жа Радева, небрежно облечена, и да влиза в отсрещния магазин за рокли. Тя може да твърди каквото иска, аз вярвам на очите си, че я видях как слиза, заяви Богдан Асенов.

Това не е първото нарушение на НСО – да навлиза в насрещното и да спира както си иска. Докато не беше обърнала колата след слизането на г-жа Радева, дойде човек от КАТ и искаше да им състави акт. Започнаха да спорят кой от колко години е в системата. „Защо винаги имаме проблеми НСО с КАТ“, каза охранителката. Служителят на КАТ стоеше като послушен ученик, а служителката от НСО взе инициативата. Дойде още една патрулка, още пет полицаи и се обясняваха още половин час. Дойде и началник от НСО и накрая си стиснаха ръцете, разказа Асенов.

Той отрече разказът му да е атака срещу държавния глава Румен Радев и подчерта, че не симпатизира на нито една партия.

Чух я да казва: „Аз не съм била в колата“. Естествено, че не сте в колата, г-жо Радева – вие сте в отсрещния магазин. Докато слизаше г-жа Радева, аз говорех по телефона. Започнах да снимам, когато започна разправията между КАТ и НСО. Трябваше да тичам и по други задачи. Не съм репортер – това видях. Не видях как си е тръгнала г-жа Радева, но видях как слиза. Със сигурност не си е тръгнала с въпросната кола. Сигурно от втори вход. Трябваше да тичам по задачи – и на мен щеше да ми е интересно да видя как си тръгва. Интересното е защо г-жа Радева твърди, че не е била в колата. Ей там ще си сложа главата, ако не е така, каза още Богдан Асенов.

Дарение

Подкрепете нашият независим сайт с колкото решите. Всяко дарение е важно за нас.

Димитър Петров

Име: Димитър
Фамилия: Петров
Местоположение: град София, България
Майчин език: Български
Други езици: Английски, Руски
E-mail: [email protected]

Facebook

Дарете за качествените новини

Реклама

Inline
Inline