Главни Общество

Ангелкова показа нотариалния акт за имота си, бил купен с пари на родителите ѝ

Да разпространим новината

Явно за пореден път става дума за силните чувства на г-н Симеонов към мен. В случая става дума за имот, закупен от моите родители за 75 000 лева на груб строеж. Това каза министърът на туризма Николина Ангелкова на брифинг пред Летище София, предаде репортер на Novini.bg.

Тя допълни, че имотът е закупен с риск от редица разходи след това.

„Заплатени са 75 000 лева на груб строеж през 2008 година. Имотът е бил с Акт 14. Всеки човек, който се занимава с недвижими имоти е наясно, че има риск дали този строеж ще бъде довършен“, поясни Ангелкова.

„Аз имам и пазарна оценка. Юрист съм по образование и за всяка една сделка преди това съм възлагала оценка на лицензиран оценител. Всеки имот има индивидуални характеристики. Средствата са изцяло от моите родители. В декларацията е допусната техническа грешка, написана е данъчната оценка. Всички данъци са платени върху тези 75 000 лева. Всичко може да бъде доказано и нямам никакви притеснения“, подчерта министърът на туризма.

Тя сравни случващото се с обвинения през миналата година, които не са разкрили закононарушения.

„Не съм разговаряла с г-н Борисов. Предстои да се чуя с него. Важно е да следваме приоритетите си. Много е жалко да се правят внушения по един такъв начин, който да засегне сектор „Туризъм“, каза още Ангелкова.

Дарение

Подкрепете нашият независим сайт с колкото решите. Всяко дарение е важно за нас.

Inline
Inline