Главни Инциденти

7-годишно момиченце изнасилено и убито в Сливенско

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели във фейсбук, за да разберат и те

7-годишно момиченце от ромски произход е било убито в сливенското село Сотиря. Детето е открито захвърлено в края на селото в изключително тежко състояние и оuоло час по-късно е починало в болница. От болничното заведение уточниха, че момиченцето е било с много сериозни травми на черепа и гръдния кош.

 

По-рано през деня полицията обяви за издирване 21-годишен мъж от селото. Заподозрян за зверството е Мартин Огнянов Трифонов, научи Lupa.bg. Според запознати, той е роднина на убитото момиченце.Обявеният за издирване от МВР Мартин Трифонов

 

„В момента на място има много полиция. Органите на реда извършват оглед, нищо не мога да кажа по случая. Имаме забрана от полицията да даваме сведения на медиите“, коментира кметът на селото Димчо Георгиев. Той не пожела да уточни по какъв начин е било извършено жестокото престъпление, докато не приключат следствените действия.

 

По непотвърдена информация на местни хора обаче най-вероятно момиченцето е било пребито и изнасилено. В селото се говори, че заподозрян е бивш затворник, който не живее там. Той също бил обявен за издирване. Възможно е да е действал заедно с другия официално обявен за издирване мъж.

В петък сутринта се очакват повече подробности от МВР.

loading...

Реклама

Реклама