BGtop
Главни Общество

6-годишно сираче търси стопанин за любимото си куче

6-годишно сираче търси стопанин за любимото си куче
Да разпространим новината

6-годишно сираче трогна хиляди хора с любовта към кучето си, с което се налага да се раздели. Майката на детето умира внезапно от чернодробна недостатъчност преди 30 дни. Момиченцето е поверено на социалните служби, които се свързват с баба му и го изпращат при нея. Междувременно неговият любимец – кучето Тара, е оставено в общинския приют.

Бургаската организация „Гласът на животните“ го прибира и обещава на момиченцето да намери за него подходящ дом и любящи стопани.

„Всеки ден детето звъни и ме пита как е Тара и дали сме й намерили дом. Не мога да разочаровам дете – сираче на 6 години. Остана му само Тара, а няма как да я задържи. Обещах му“, пише Цветелина Кирова от „Гласът на животните“, съобщава Burgas24.bg.

„Тара е разкошна, спокойна, не е енергична… обожава децата. Перфектна е и се разбира с кучета. Има всичко, ще бъде кастрирана след 25 дни. Беше апартаментско куче, спеше с детето. Нека, ако някой познае в нея своето куче и я иска за приятел, да се свърже с нас“, добавят от организацията.

Дарение

Подкрепете нашият независим сайт с колкото решите. Всяко дарение е важно за нас.

Димитър Петров

Име: Димитър
Фамилия: Петров
Местоположение: град София, България
Майчин език: Български
Други езици: Английски, Руски
E-mail: office@action-news.bg

Facebook

Дарете за качествените новини

Реклама

Inline
Inline