септември 17, 2020

loading...

Може ли да има връзка между Коронавирус и 5G? Сериозно по темата подхождат българският проф.Живко Желев и д-р Ллойд Бърел от Париж, който е Основател на срещата на върха по въпросите на здравето и връзките с електромагнитчните облъчвания – EMF.

В телефонен разговор пред www.portal12.bg, проф. Желев посочи, че има пряка връзка от внедряването на 5G технологията в Ухан, Китай, където са инсталирани множество 5G антени и сривът в имунната система на местното население, откъдето тръгна глобалното разпространение на коронавирус COVID 19.

Изследователят и биолог Пол Дойон, споделя пред Ллойд Бърел, своите преки впечатления и изследвания, тъй като е прекарал последните 18 месеца в Китай. Той е написал блестяща статия, в която представя доказателства за връзката между 5G и коронавируса. Това е тежка научно базирана статия с близо 100 препратки към проучвания.

Чувствам, че не мога с чиста съвест да мълча и силно подозирам, че Китай и останалият свят гледат под грешния камък за това,
което всъщност е проблемът тук, казва изследователят биолог.

loading...

Той посочва пряка връзка в срива на имунната система на хиляди хора, които живеят или работят в близост до инсталирани модерни 5G антени.

С инсталирани към момента над 10 000 5G антени, покриващи града, Ухан е може би един от най-замърсените 5G градове на планетата. Всичко останали градове в Китай, засегнати най-тежко от коронавируса – водят класацията по заразени и починали, именно – пропорционално равна на броя на хилядите 5G антени, инсталирани в тези градове и водещи до срив в имунната система на населението. В град Ханчжоу, където има хиляди заразени и трите китайски телекома предоставят 5G услуга; като се има предвид, че в Нингбо, следващия по обем на заразените са само две компании с 5G, а във Венжоу – само China Mobile.

Д-р Лейф Стафорд, шведски невро-онколог, нарече това безжично внедряване на 5G мрежите:

“Най-големият биологичен експеримент досега.”

Д-р Робърт О. Бекер пише:

Опасностите от електрозамърсяване са реални и добре документирани. Той променя, често патологично, всяка биологична система. Това, което не знаем е точно колко сериозни са тези промени за колко души. Колкото по-дълго ние като общество отлагаме търсенето на това знание, толкова по-големи щети са вероятно и по-трудно ще бъде да се коригира.

И накрая, д-р Мартин Пал и доцентът по биохимия и основни медицински науки в Държавния университет във Вашингтон заявиха наскоро, че:

Поставянето на десетки милиони 5G антени без нито един биологичен тест за безопасност трябва да се отнася до най-глупавата идея, която някой е имал в историята на света.

Световни учени предупреждават за рисковете от 5G в актулаизиран доклад, озаглавен BioInitiative, подготвен от 29 автори от десет страни, десет докторски степени (MD), 21 докторанти и три MsC, MA или MPH. Сред авторите са трима бивши президенти на Обществото за биоелектромагнетика и петима пълноправни членове на BEMS. Това са много уважавани учени, идващи от някои от най-уважаваните университети и институти в света

Учените алармират, че доказателствата за рисковете за здравето са нараснали значително след 2007 г. от електромагнитните полета и безжичните технологии (радиочестотно излъчване), а това, което се задава с технологията 5G може да има катастрофални последици за цялото човечество и да засегне милиарди души.

Докладът разглежда над 1800 нови научни изследвания. Темите за здравето включват увреждане на ДНК и гените, ефекти върху паметта, учене, поведение, внимание, нарушаване на съня, развитие на различни форми на рак и неврологични заболявания като болестта на Алцхаймер. Спешно са необходими нови стандарти за безопасност за защита срещу ЕМП и безжични експозиции, които сега се появяват навсякъде в ежедневието, се посочва още в доклада.

Очаква се в следващите седмици, проф. Живко Желев и група експерти да организират инициатива, с която да се спре въвеждането на 5G в България, на база сериозни научни изследвания и тестове.

loading...