Новини

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!

Фолк певицата Нелина влезе спешно във ВМА заради пандемията от коронавирус. Изпълнителката постъпила в академията заради съмнения, че е заразена с опасния щам.

Звездата бе на почивка в Малайзия миналия месец, където засне куп снимки. Зад камерата обаче Нелина ходила навсякъде с маска и била силно притеснена заради вирусната вълна, която засегнала целия азиатски континент.

При връщането си от Малайзия, певицата се оказала в самолета с доста кихащи и кашлящи пътници, част от които и китайци. Тя се прибрала у дома си, но след няколко дни състоянието й се влошило и по съвет на личния й лекар постъпила във ВМА, заради подозрения, че се е заразила с коронавируса.

И Нелина се раздели с “Пайнер”

Тя е приета по спешност, а резултатите й веднага са изпратени за анализ. За щастие тестът за коронавирус е отрицателен, пише “България днес”.

Друга фолк певица обаче се оказа блокирана в Италия. Адриана, която от години живее там с непознат мъж, оповести как си прекарва времето.

„Спя до обяд, изпивам си кафето и излизам на шопинг и разкрасителни процедури. Супермаркетите са изкупени, няма маски в аптеките. Влаковете се отменят, концертите също. Мия си ръцете постоянно и спазвам указанията”, разкрива певицата, която от години живее близо до Флоренция.

Указания за безопасност даде и екранният д-р Тасев–Наум Шопов — младши. Актьорът, който миналата година завърши медицина, заяви, че в мрежата има много противоречиви данни относно коронавируса. „Иска ми се да поговорим по въпроса”, каза той в един от видеоблоговете си в социалната мрежа.