Свят

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!

38-годишен мъж, под въздействието на наркотици, помислил едногодишното си дете за мистично чудовище и го прегази. Малкият Джеси почина от контузиите си, пише Metro. Чудовищният инцидент е станал в американския град Каньон Сити, щата Колорадо.

Последните секунди от живота на малкото момче попаднали на охранителни камери в близост. Забелязва се, че мъжът е напълно неадекватен и не знае какво върши.

После се върнал до къщата, където видя сина си да лежи на пътя. Мъжът го завел в близката пожарна, но детето починало от многобройните наранявания.

Майката на момчето Тамлин Булард е в процес на развод със съпруга си, тъй като е зависим. В деня на смъртта на детето тя го оставила при баща му, за да се срещне с адвокат.

“Бащата на Джеси го обичаше много, но не е достатъчно силен, за да преодолее страстта си към наркотиците”, каза жената, като отбеляза, че съпругът й се грижел много за нея по време на бременността й.

“Той беше толкова добър с него, че можеше да бъде наречен прекрасен баща. Но пристрастяването му към наркотиците го превърна в чудовище”, казва жената. Според нея и тя, и съпругът й не са могли да имат деца. Тя смята раждането на сина си за „чудо“. Превод: БЛИЦ