Свят

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!

Полицията разследва дали съпруг, обвинен в убийството на жена си, може да е извършил престъплението, защото имал финансови проблеми, тъй като я излъгал, че бил много богат. 50-годишният Дейвид Тронес се разследва за убийство, след като повикал полицията в дома си в Орландо, щата Флорида през април. Той разказал, че намерил съпругата си Шанти Купър-Тронес, с която били женени от едва година, мъртва в банята, съобщава „Дейли Мейл“.

Приятели на Тронес твърдят, че той се представял за милионер и тъкмо неговото несъществуващо богатство му помогнало да съблазни Шанти и да я склони да се омъжи за него. Те живели заедно едва година.

Разпитите, които текат в момента, се въртят усилено върху имотното състояние на мъжа.

Основната версия, която се разследва, е, че той я е убил заради липсата на пари. Самият Тронес твърди, че жена му се е подхлъзнала и паднала във ваната, но полицията не му вярва.

По думите на близки на семейството, Тронес се държал като богаташ, но когато трябвало да си плати сметката за храна, например, се ослушвал и не си отварял портмонето. Жена му не можела да разбере как така на думи той имал цял купи пари, а в заведенията се държал като пълен мизерник.

Съседите пък така и не могат да кажат с какво се занимавал мъжът, за да изкарва пари. Някои смятат, че работи нещо в търговията, а други – че ремонтира къщи.

Бащата на убитата пък каза, че по думите ѝ Тронес бил наследил голямо имущество. Въпреки това тя плащала за всичко, включително за телевизията и превоза на мебелите, когато се нанасяла. Освен това Тронес проявил голям интерес към застраховката живот на тъща си.