Клюки

Жената на Сашо Кадиев го напусна, взе и детето им: Синът на Катето Евро вече има нова любов

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!

Актьорът и телевизионен водещ на „Преди обед“ и на предстоящото предаване „България търси талант“ Сашо Кадиев се е разделил с половинката си – танцьорката Таня Тончева, узна HotArena.
Красавицата напуснала къщата им в Кокаляне преди няколко месеца и се върнала в родния си Пловдив при родителите си. Тя взела със себе си и дъщеричката им Катерина. Двамата са запазили приятелски отношения и по всяко време Сашо, както и майка му, могат да виждат детето, писа „Галерия“.
Таня взела решението да го напусне заради прекалената му ангажираност. Освен като водещ на две предавания в Би Ти Ви, той участва и в няколко хитови спектакъла, с които често обикаля страната, и Таня на практика почти не го виждала. В малкото си свободно време Сашо не се отделял от компютъра, тъй като е патологично пристрастен към компютърните игри, на които посвещава нощите си.

Таня била огорчена и от факта, че Сашо така и не й предложи брак, като се оправдавал с дежурното клише, че подписът няма никакво значение за връзката. Детето също не успя да ги задържи заедно и дори вече се говори, че Кадиев има нова любов с момиче от арт средите.
Припомняме, че наскоро медиите отбелязаха, че Сашо Кадиев не се свени да прегръща и целува чужда жена на пъпа на столицата, видяха фотографите на „Ретро“. Водещият на „Преди обед“ бе уловен да интимничи с атрактивна блондинка буквално на метри от сградата на Би Ти Ви пред очите на десетки минувачи.
Синът на Катето Евро и шармантната дама се разцелуваха, а после дълго време се държаха за ръце, докато обсъждаха очевидно веселяшки теми, защото и двамата бяха с широки усмивки на лицата си.

Оказа се, че въпросната блондинка всъщност е дългогодишна колежка на Кадиев. Тя е стилистката на звездите Антония Йорданова, която се грижи и за гардероба на двамата водещи на „Преди обед“ – Сашо и Деси Стоянова.
Защо обаче двамата напускат студиото на сутрешното шоу заедно, а после си казват довиждане досущ като влюбени гълъбчета, остава загадка.
Хора от екипа на предаването издават, че актьорът по принцип бил доста разкрепостен и често си позволявал да минава границите на благоприличието. По-голямата част от колектива зад кадър била съставена именно от жени, покрай които Кадиев обичал да гравитира.

Половинката му Таня Тончева, с която имат дъщеричка Катерина, очевидно не е сред най-ревнивите жени, защото нямала практика да го чака след работа и не му търсела сметка какви ги върши с колежките. Двамата са заедно от дълго време, но все още не са минали под венчило. Снахата на Катето Евро неведнъж е споделяла, че има желание да се види като булка, но Александър така и не събирал достатъчно кураж, за да падне на колене пред нея и да ѝ поиска ръката. Неотдавна пък Таня шокира близки и познати с признание, че е изневерила на Сашко, но по-късно уточни, че става дума за роля в музикален видеоклип, където се наложило да снима интимни сцени с друг мъж.
Източник: Хотарена